by Petra Slabá
Zobrazeno: 1794

Salát Zelená bohyně

Salát zelená bohyně

Množství: 2-3 porce
Doba přípravy: 15 minut

 

 

 

 

 

 

 

  • 1 kedlubna
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 1 okurka
  • ¼ ledového salátu
  • šťáva z 1 limetky nebo citrónu
  • 1 avokádo
  • 2 jarní cibulky
  • svazek koriandru nebo kopru
  • špetka soli

Zeleninu nakrájíme na kostičky. V mixéru rozmixujeme avokáda s limetkovou šťávou, solí, jarní cibulkou (nať dáme k zelenině) a bylinkami (buď kopr, nebo koriandr). Avokádovou omáčku zamícháme do salátu ze zelené nakrájené zeleniny. Podáváme s lístky polníčku nebo mladého špenátu.

nahoru